1.2.18

Φεβρουάριος 2018

Η αναγκαιότητα του νοήματος και του σκοπού

Η περίοδος που μόλις αρχίζει είναι πιεστική και έχει αρκετές απαιτήσεις που συνοδεύονται φυσικά από τρέξιμο, από άγχος και από κούραση, σωματική, πνευματική και ψυχολογική. Ο μήνας είναι κατάλληλος για να εστιάσουμε σε ό,τι χρειάζεται να διεκπεραιώσουμε και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών μας και της ενέργειάς μας για να το πετύχουμε. 


Είναι μήνας δραστηριότητας που στοχεύει στην δημιουργία σταθερών βάσεων στην ζωή μας, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικά ζητήματα και μπορούμε να ενισχύσουμε αυτό με το οποίο ασχολούμαστε και να το περιφρουρήσουμε καλύτερα, μέσα από μια πιο ξεκάθαρη οριοθέτηση. 

Δεν είναι η περίοδος που αισθανόμαστε χαλαροί, ερωτευμένοι και ξέγνοιαστοι, αντιθέτως το βάρος της ύπαρξης και η αίσθηση του εγκλωβισμού ή του αναπόφευκτου πέφτει σαν πυκνή σκιά επάνω μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι σχέσεις μας υποφέρουν ή ότι αναμένονται τσακωμοί και χωρισμοί. Οι σχέσεις αυτόν τον μήνα μπορούν να σταθεροποιηθούν και να γειωθούν καλύτερα στην πραγματικότητα, βγάζοντας ρίζες που τροφοδοτούν τον ουσιώδη πυρήνα μιας σχέσης. Και η ουσία δεν είναι τα λόγια, αλλά οι πράξεις.

Συναισθηματικές δυσκολίες και εντάσεις που έχουν την ρίζα τους σε ανικανοποίητες επιθυμίες χρωματίζουν τις σχέσεις μας αυτόν τον μήνα, κατά τον οποίο χρειάζεται φυσικά υπομονή και ψυχραιμία, καθώς δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τα πράγματα. Η περίοδος είναι πιο θετική για τα επαγγελματικά ζητήματα, αν και πάλι παρατηρούμε εκνευριστικές καθυστερήσεις ή βιώνουμε πίεση μέσα από υπερβολικό φόρτο εργασίας και τα πράγματα που πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. 

Παρότι κουραστικός ο μήνας είναι κατάλληλος για να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις, για να ελέγξουμε το έδαφος που υπάρχει κάτω από τα πόδια μας προτού κάνουμε  μια σημαντική αλλαγή που σκεφτόμαστε να κάνουμε και για να τακτοποιήσουμε λεπτομέρειες και εκκρεμότητες, κυρίως πρακτικής φύσης. Ο χρόνος κυλάει πιο αργά αυτόν τον μήνα και καλό είναι να μην βιαζόμαστε και να εστιαζόμαστε πρακτικά στο εδώ και τώρα και στην αξία που κρύβει κάθε μικρή στιγμή. 

  • Συνέχισε στο astropedia.gr για να διαβάσεις τις τάσεις που διαμορφώνονται αυτόν τον μήνα μέσα από τον προσωπικό σου θεμέλιο λίθο.
  • Συνέχισε στο astroguide.gr για να ενημερωθείς για την ενέργεια κάθε μέρας ξεχωριστά.
  • Ο γενικός τόνος και κατευθύνσεις για τον μήνα από την εκπομπή Αρρυθμίες με τον Athan


Δεν υπάρχουν σχόλια: