24.10.18

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 24.10.2018

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 24 Οκτωβρίου στις 19:45 το βράδυ. Ολοκληρώνεται στην 2η μοίρα (01ο13΄) του άξονα Ταύρου -Σκορπιού (Σελήνη στον Ταύρο-Ήλιος στον Σκορπιό), με ωροσκόπο στον Ταύρο και μεσουράνημα στον Υδροχόο. Ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει; 

Από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 21-24/1, από 20-24/4, από 23-26/7, από 23-26/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 0η μέχρι την 4η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 18/2 και 22/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 7 Νοεμβρίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

  • αναγνώριση των ατομικών επιθυμιών και της αιτίας που υπάρχει πίσω από αυτές
  • δυνατότητα επικοινωνίας με τους άλλους σε βαθύτερα επίπεδα ή μεταφέροντας ουσιαστικά μηνύματα και συνειδητοποιήσεις
  • επικρατούν δυνάμεις που τείνουν να αντιστρέψουν ή να ανατρέψουν αυτό που έχουμε καταφέρει ή κερδίσει
  • ανάγκη συνεργασίας και διεύρυνσης της αντίληψης για να έχουμε επιτυχία ή ανάπτυξη
  • βασιζόμαστε στα ένστικτά και τις διαισθήσεις μας, αλλά και στην καλή γνώση του ποια είναι η ομάδα μας. 
  • ανάγκη να λειτουργήσουμε με βάση την λογική και να αποδείξουμε την αξία μας μέσα από την αποτίμηση μιας κατάστασης και μέσα από την αξιολόγηση των μέσων που υπάρχουν για να πετύχουμε τον σκοπό μας.


Η γεύση των επόμενων ημερών

Στην Πανσέληνο εμπλέκεται ο ανατρεπτικός Ουρανός και άρα το επόμενο διάστημα μιλάει για ανατροπές, αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις που προκύπτουν από την αντίδραση μας ή από την βαθύτερή μας ανάγκη να ξεφύγουμε από αυτό που μας καταπιέζει και που δεν αναφέρεται πλέον στην αληθινή μας υπόσταση και τον αυθεντικό μας εαυτό. Η περίοδος μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσα και να μας ανανεώσει, αλλά ταυτόχρονα γεμάτη από ανασφάλεια και αμφιβολίες, ειδικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και με τα οικονομικά.

Η θετική συμμετοχή του Κρόνου στο φαινόμενο μπορεί να λειτουργήσει διαβαθμιστικά στο ηλεκτρισμένο κλίμα των επόμενων ημερών και να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται τώρα ή που έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα μέσα από την χρήση της λογικής, της αντικειμενικότητας και της υπομονής. Αν δούμε αυτό που συμβαίνει ψύχραιμα και όχι κολλημένοι σε ιδέες και πεποιθήσεις, τότε μπορεί ακόμη και να βρούμε ευκαιρίες να κρύβονται πίσω από τις ανατροπές και την γενικότερη ρευστότητα.

Οι δεσμοί της Σελήνης ετοιμάζονται σύντομα να αλλάξουν άξονα (ακόμη ένα στοιχείο που μιλάει για αλλαγή λοιπόν…) και σε αυτή την Πανσέληνο συμμετέχουν σε τετράγωνο με τα φώτα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το διάστημα έχει μια καρμική απόχρωση επιπλέον και ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα ή οι αποφάσεις που παίρνονται θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα σημαντικά κομμάτια της ζωής μας και θα έχουν μακρόχρονα αποτελέσματα. 


Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: