6.1.19

Ουρανός ευθύδρομος από 6.1 έως 12.8.2019

Ο Ουρανός ήταν ανάδρομος από το καλοκαίρι του 2018 (η αναδρομή του άρχισε στις 7/8/2018, στην 3η μοίρα του Ταύρου) και στις 6 Ιανουαρίου γυρίζει ευθύδρομος στην 29η μοίρα του Κριού. 


Κατά την διάρκεια της αναδρομής του ο επαναστάτης, εκκεντρικός και αντικομφορμιστής Ουρανός έστρεψε την ενέργειά του προς τα μέσα και μας βοήθησε να παρατηρήσουμε, να σκεφτούμε και να επεξεργαστούμε θέματα ελευθερίας και να εντοπίσουμε πώς καταπιεζόμαστε, ποιοι μας στερούν την δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης και να δούμε τις καταστάσεις που δεν μας αφήνουν να είμαστε ελεύθερα ο εαυτός μας και να δημιουργούμε την δική μας πραγματικότητα. 

Τώρα με την ευθυδρόμηση του πλανήτη μπορούμε να είμαστε περισσότερο συνειδητοί σε σχέση με την ατομική μας αλήθεια και να λειτουργήσουμε περισσότερο αυθεντικά ξεπερνώντας τις κοινωνικές νόρμες. 

Ο Ουρανός από τον Κριό εστιάστηκε στις προσωπικές επιθυμίες και στην απελευθέρωση από τα δεσμά σε ατομικό επίπεδο. Η διαδικασία αυτή έγινε ακόμη πιο έντονη και καθοριστική με την τελευταία όψη τετραγώνου που έκανε ο πλανήτης με τον Πλούτωνα. Καθώς ο Ουρανός θα περάσει από τις 6/3/2019 στον Ταύρο, η εστίαση της ενέργειας μετατοπίζεται πλέον σε καινούργιους τρόπους οικονομικής διαχείρισης και στην ανάδυση νέων αξιών και ιδεολογιών. 

Μέχρι την επόμενη αναδρόμησή του (12/8/2019, στην 7η μοίρα του Ταύρου) θα αρχίσει έναν νέος συνοδικός κύκλος Άρη-Ουρανού (στις 13/2, στην 29η μοίρα του Κριού), ο οποίος θα προλάβει να εξελιχθεί μέχρι και την φάση του πρώτου τετραγώνου (πρώτο εξάγωνο στις 22/5, στην 5η μοίρα του Καρκίνου και πρώτο τετράγωνο στις 11/7, στην 7η μοίρα του Λέοντα). Ο συνοδικός κύκλος Άρη-Ουρανού σχετίζεται με την δράση πάνω σε συλλογικά θέματα, με την στοχευμένη εφαρμογή της τεχνολογίας, με την προσωπικό αγώνα για ατομική ελευθερία, με καινοτόμες πρωτοβουλίες και καινούργιους στόχους, αλλά και με σπασμωδικές ή ολοκληρωτικές ενέργειες.  

Κατά την πρώτη φάση του εξαγώνου δίνονται οι ευκαιρίες για να αφήσουμε πίσω μας περιοριστικές αντιλήψεις και μοτίβα δράσης και κατά την φάση του τετραγώνου δημιουργούνται οι συνθήκες για να αρχίσουμε να υλοποιούμε καινούργιους και πρωτοποριακούς στόχους που αλλάζουν την συλλογική συνείδηση. 

Για τον γενικό τόνο της ευθυδρόμησης του Ουρανού και το ζώδιό σου συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: