3.1.19

Μερική έκλειψη Ηλίου στις 6.1.2019

Στις 6 Ιανουαρίου 2019 παρατηρείται μερική ηλιακή έκλειψη στην 16η μοίρα (15ο25’) του Αιγόκερω και για τα δεδομένα της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται είναι ο παρακάτω:



Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται οι του παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/1, 5/4, 7/7, 8/10 (συν/πλην μια ημέρα) και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία γύρω στην 15 μοίρα (συν/πλην μια μοίρα) των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως). Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 6/6 και στις 8/12 και όσοι έχουν πλανήτη ή σημείο στην 15η μοίρα των Διδύμων ή του Τοξότη. Επισημαίνουμε ότι για να συμβούν σημαντικά γεγονότα, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες του χάρτη..

Φράσεις - κλειδιά 

  • απαλλαγή από οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο
  • η έννοια του μόνιμου και του σταθερού 
  • ψυχοκάθαρση 
  • η ανάγκη για απόλαυση οδηγεί στην επιθυμία για έλεγχο
  • ανάγκη έκφρασης του εαυτού
  • αναθεωρείται η σχέση μας με τους άλλους
  • ενδοσκοπική ματιά
  • ανάγκη επαφής σε επίπεδο εσωτερικής αλήθειας

 H γεύση των επόμενων ημερών 

Δύσκολα τα πράγματα..
Στον χάρτη παρατηρούμε την έκλειψη να συμβαίνει με τον Κρόνο από την μια πλευρά και τον Πλούτωνα από την άλλη, κάτι που σίγουρα δημιουργεί μια αίσθηση μεγάλης σοβαρότητας, μυστικότητας (όλοι οι πλανήτες εξάλλου βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα του χάρτη) και αόρατων ή ασυνείδητων διεργασιών. Το μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα είναι ένα μεσοδιάστημα κοπιαστικής εργασίας, σκληρότητας και μόχθου και άξονας κατάλυσης της εξουσίας, ομαδικού περιορισμού και δικτατορίας κατά Έμπερτιν. 

Ξεκάθαρη και μελετημένη δράση
Ο Άρης είναι ο κύριος του χάρτη και είναι δυνατός καθώς εντοπίζεται σε νυχτερινό χάρτη με θεμελιώδη δύναμη στον Κριό και σε αμοιβαία υποδοχή από έξαρση με τον Ήλιο. Πολύ σύντομα θα τετραγωνίσει την μοίρα της έκλειψης, στις 24 Ιανουαρίου… Μια έκλειψη απαιτητική, έντονη, απόλυτη και δραστική που απαιτεί την προσοχή μας. Η δράση μας και οι κινήσεις μας καλό είναι να είναι μελετημένες και όχι παρορμητικές. Πολύ περισσότερο γιατί η έκλειψη ενεργοποιεί πλαγίως το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού το οποίο σχετίζεται με ξαφνικά γεγονότα, επεμβάσεις, παρεμβάσεις και με την έντονη επιθυμία για ελευθερία ακόμη και με βίαιο τρόπο.

Επένδυση στο μέλλον, σοβαρότητα και όχι ‘’αρπαχτές’’..
Ο Δίας του χάρτη έχει θεμελιώδη και συμπτωματική δύναμη καθώς βρίσκεται στο ζώδιό του και στον πρώτο οίκο και βασικοί παράγοντες του χάρτη όπως ο ωροσκόπος, ο κύριος της έκλειψης και ο κύριος του χάρτη τον ενισχύουν, καθώς βρίσκονται σε μοίρες εντός των ορίων του Δία. Η επιχειρηματική δράση, επενδυτικά  σχέδια, οικονομικά ζητήματα και γενικότερα η άνοδος και η επέκταση τονίζονται μέσα από προτάσεις, ευκαιρίες, προγράμματα και ιδέες, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το μακροπρόθεσμο και να το αποφύγουμε το εύκολο γιατί οι φούσκες κάποια στιγμή θα σκάσουν.. Μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα αν κινηθούμε με βάση την ηθική, τους κανόνες, την ανώτερη αξία και με σοβαρότητα και όχι πολύ ψηλά τον αμανέ, κατά το λαϊκότερο…

Πώς θα σε επηρεάσει;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Επισημαίνουμε ότι για να συμβούν σημαντικά γεγονότα, χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένοι και άλλοι παράγοντες του χάρτη.. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr

Καλή και δημιουργική περίοδο σε όλους και όλες, Athan 

Δεν υπάρχουν σχόλια: