16.6.19

Πανσέληνος στις 17.6.2019

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 17 Ιουνίου στις 11:30 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 26η μοίρα (25ο53΄) του άξονα Διδύμου- Τοξότη (Σελήνη στον Τοξότη-Ήλιος στους Διδύμους) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.



Σε επηρεάζει;
 
Από την Πανσέληνο του Ιουνίου επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 15-19/3, από 15-19/6, από 17-21/9, από 17-21/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την 24η μέχρι την 28η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 25/6 και 27/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 4η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες. 

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 2 Ιουλίου, που ταυτόχρονα είναι και ολική ηλιακή έκλειψη.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

  • Περιμένουμε τα όνειρα και οι προσδοκίες μας να εκπληρωθούν. 
  • Εμφανίζονται σημάδια ωριμότητας στις καταστάσεις.
  • Η σεξουαλικότητα αποκτά μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ ζητήματα που σχετίζονται με το σεξ χάνουν την σημασία τους και την βαρύτητά τους.
  • Μεγαλύτερη σταθερότητα στον σκοπό μας. 
  • Εστιάζουμε περισσότερο σε αυτό που μπορούμε να κερδίσουμε, παρά σε αυτό που μπορεί να χάσουμε.
  • Η τρέχουσα εμπειρία δημιουργεί πόνο οδηγώντας σε αποστασιοποίηση. 
  • Συνειδητοποιούμε ότι ο φόβος της αλλαγής είναι μάταιος και απρόσφορος.
  • Αποκτούν νέο νόημα οι εμπειρίες του παρελθόντος. 

Η γεύση των επόμενων ημερών

Μια σημαντική Πανσέληνος αυτή που συμβαίνει την Δευτέρα, καθώς στον χάρτη που καταστρώνεται για το φαινόμενο βλέπουμε σε ιδιομοιρία δύο από τις πιο σημαντικές όψεις της χρονιάς, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα. Είναι επίσης σημαντική καθώς με αυτή την Πανσέληνο κλείνει ο κύκλος των προηγούμενων εκλείψεων και με κάποιο τρόπο συνοψίζονται τώρα θέματα που ενεργοποιήθηκαν κατά το πρώτο κύμα εκλείψεων του έτους που άρχισε στις 6 Ιανουαρίου. 

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα 4ου-10ου οίκου και άρα σχετίζεται με θέματα σπιτιού, οικογενείας και καριέρας. Είναι περίοδος που παίρνονται αποφάσεις και γίνονται σημαντικές κινήσεις στα παραπάνω θέματα, ενώ θα πρέπει να προσεχθεί ο τρόπος με τον οποίο αναλαμβάνουμε δράση και προχωράμε στην υλοποίηση των αποφάσεών μας και να φροντίσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί η καριέρα με την οικογένεια αυτή την περίοδο και η δυσκολία αυτή μπορεί να φέρει εντάσεις, εξού και η ανάγκη της προσαρμογής. 

Ο κυβερνήτης του χάρτη είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται ακόμη εκτός των ορίων της εκλειπτικής και σε στενή σύνοδο με τον Άρη. Η σκέψη μας μπορεί να είναι πολύ γρήγορη και η αντίληψή μας να πηγαίνει πολύ βαθιά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στο να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Η αίσθηση της αμεσότητας και της εγρήγορσης ή της βιασύνης… μπορεί όμως να οδηγήσει σε εντάσεις, διαξιφισμούς, κακία και λεκτική κατάχρηση, πολύ περισσότερο μάλιστα καθώς η αντίθεση Άρη-Κρόνου είναι λειτουργική ακόμη, παρότι μπορεί τυπικά να εκτονώθηκε μια μέρα πριν την Πανσέληνο.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για την γενική τάση του ζωδίου σου.  

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: