14.8.19

Πανσέληνος στις 15.8.2019

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 15 Αυγούστου, 15:29 το μεσημέρι. Ολοκληρώνεται στην 23η μοίρα (22ο24΄) του άξονα Λέοντα-Υδροχόου (Σελήνη στον Υδροχόο-Ήλιος στον Λέοντα) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;
Από την Πανσέληνο του Αυγούστου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 10-14/2, από 12-16/5, από 14-18/8, από 14-18/11και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η μέχρι την 25η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 27/4 και 30/10 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 7η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 30 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο
  • Ελέγχουμε τις ανατροπές και μαθαίνουμε να τα καταφέρνουμε με τις απογοητεύσεις
  • Προσπάθεια να πετύχουμε κάτι ‘’μεγάλο’’
  • Έντονη ανάγκη να αποφορτίσουμε την υπερβολική ενέργεια 
  • Κραυγή δυσαρέσκειας
  • Το ασυμβίβαστο στον έρωτα
  • Μεταφυσικές ανησυχίες, ανάγκη επικοινωνίας με τη  άλλη πλευρά..

Η γεύση των επόμενων ημερών

Μια Πανσέληνος που παίζει με το θέμα της αντίθεσης με την Αφροδίτη και προδιαθέτει σε έξαψη στην ερωτική ζωή, αλλά και σε ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να οφείλονται στην αυξημένη ανάγκη για ερεθίσματα στις σχέσεις και ειδικότερα στο ερωτικό κομμάτι. Απρόβλεπτες και παρορμητικές συμπεριφορές από τον σύντροφο ή και από εμάς, που έχουν την αιτία τους στην ανάγκη ανανέωσης και στην διακοπή της ρουτίνας, μπορεί να φέρουν σε κίνδυνο την σχέση και την σταθερότητά της και καλό είναι να καταλαβαίνουμε τι ζητάμε, πώς το θέτουμε και πού μπλέκουμε…

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο φυσικά φέρνει έντονα στο προσκήνιο την ανάγκη για ικανοποίηση και έκφραση με τρόπο φλογερό μάλιστα σε θέματα σχέσεων, θέλουμε να γίνει πιο πικάντικη ή πιο ζωντανή και απολαυστική η καθημερινότητά μας (η Αφροδίτη κυβερνά τον έκτο οίκο) ή θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με φίλους και να περάσουμε καλά (η Αφροδίτη κυβερνά τον ενδέκατο οίκο). Ορμητικότητα και αποφασιστικότητα στις επιθυμίες μας δίνει και η παρουσία του Άρη που αυξάνει την φωτιά κοντά στην σύνοδο Αφροδίτης-Ήλιου. 

Τα παραπάνω έρχονται κυριολεκτικά σε αντίθεση με την κρόνια Σελήνη στον Υδροχόο που τα ζητούμενά της δεν έχουν τόσο ‘φωτιά’, όσο σταθεροποίηση μέσα από ξεκάθαρη συνεννόηση, αλλά ευρισκόμενη στα όρια του Άρη και από αυτή την πλευρά πυροδοτούνται οι καταστάσεις μέσα από την απαιτητική και άμεση ανάγκη για ικανοποίηση. 

Ο κυβερνήτης του χάρτη για τη Ελλάδα είναι ο Δίας ο οποίος μόλις έχει ευθυδρομήσει και είναι γωνιακός στον πρώτο οίκο του χάρτη. Ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Ουρανός/Πλούτωνας και φέρνει ενθουσιασμό που εκδηλώνεται χωρίς πολλές-πολλές αναστολές, με τρόπο ξαφνικό και ακανόνιστο, χωρίς λογική ή προβλεψιμότητα. 

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: