10.11.19

Πανσέληνος στις 12.11.2019

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 12 Νοεμβρίου, στις 15:34 το μεσημέρι. Ολοκληρώνεται στην 20η μοίρα (19ο51΄) του άξονα Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Ταύρο-Ήλιος στον Σκορπιό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.



Σε επηρεάζει; 

Από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 6-10/2, από 8-12/5, από 10-14/8, από 10-14/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 18η μέχρι την 22η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 30/1 και 3/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 10η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 26 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο
  • Ο ανώτερος νους μπορεί να υπολογίσει
  • Πρόσβαση σε μια βαθιά συλλογιστική δύναμη
  • Ικανότητα να μεταδώσουμε την βιωματική γνώση στους άλλους
  • Ανάγκη απελευθέρωσης από σκέψεις αυτοαμφισβήτησης
  • Εξέγερση προς την κοινωνική αρχή, ανάγκη μη συμμόρφωσης

Η γεύση των επόμενων ημερών

Πρόκειται για μια σε γενικές γραμμές θετική Πανσέληνο η οποία δίνει τις δυνατότητες να πετύχουμε στόχους και να υλοποιήσουμε σχέδια. Ίσως μάλιστα να ευνοούμαστε από τις συνθήκες, παρότι εμείς οι ίδιοι να μην είμαστε απαραίτητα πλήρως εξοπλισμένοι την δεδομένη στιγμή και με όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ο κυβερνήτης του χάρτη είναι ο Άρης, σε αδυναμία στον Ζυγό, αλλά γωνιακός και οι συνθήκες του επιτρέπουν να δράσει. Είναι σε εξάγωνο με τον ευεργετικό Δία και αισθανόμαστε δυνατοί και γεμάτοι κουράγιο. Είναι μια κατάλληλη περίοδος λοιπόν για να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολο έργο και εγχείρημα, καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. 

Προσοχή χρειάζεται στον Ερμή του χάρτη, καθώς είναι ανάδρομος και καμένος από τον Ήλιο και φυσικά σε αντίθεση με την Σελήνη. Υπάρχουν εντάσεις και πολλές προκλήσεις αυτή την περίοδο στο επικοινωνιακό κομμάτι και χρειάζεται να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε καθαρότερα και πιο ορθολογιστικά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις συνθήκες που επικρατούν πέρα από τις προσωπικές μας επιδιώξεις, ώστε να μπορέσουμε επικοινωνιακά να γίνει η φωνή μας δεκτή και να ακουστούμε. Οποιαδήποτε ίσως υπερβολή του καμένου Ερμή ή οποιαδήποτε εγωκεντρική παρόρμηση θα μετριαστεί από το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και αυτό είναι βοηθητικό για την επιτυχία των υποθέσεών μας. 

Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να βάλουμε τέλος σε καταστάσεις που εκκρεμούσαν αγχωτικά ή που μας ανάγκαζαν να παραμένουμε εγκλωβισμένοι και ακίνητοι σε μια θέση με κάποιο τρόπο (επαγγελματικά, κοινωνικά, προσωπικά, ψυχολογικά..). Το μεσουράνημα είναι σε σύνοδο με τον νότιο σεληνιακό δεσμό και τώρα φαίνεται ολοκάθαρα το σημείο από το οποίο χάνουμε ενέργεια στην ζωή μας και βαλλόμεθα ψυχολογικά (νότιος δεσμός στην αδυναμία της Σελήνης). Η Σελήνη από την έξαρσή της και με το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα υποστηρίζει μια νέα στροφή που μπορούμε και επιβάλλεται να δώσουμε στην ζωή μας.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Για μια γενική κατεύθυνση με αφορμή το ζώδιό σου συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: