25.3.20

Νέα Σελήνη στις 24.3.2020

Στις 24 Μαρτίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 11:28 το πρωί στην 5η μοίρα του Κριού (04ο12’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στον Ιχθύ και βρίσκεται παρακάτω. 

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του κύριου σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 23-27/3, από 23-27/6, από 25-29/9 και από 25-29/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η έως την 6η μοίρα του κύριου σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 17/3 και στις 19/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 26η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 24 του μήνα και μέχρι τις 8 Απριλίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.



Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • Συνειδητοποίηση της ταυτότητάς μας
  • Συνειδητή συνεργασία με μια ανώτερη δύναμη
  • Επιθυμία να γίνουμε ένας δίαυλος της θείας ενέργειας
  • Ενεργοποίηση της ψυχικής δύναμης που μέχρι τώρα ήταν σε αδράνεια
  • Εκπλήρωση  πρακτικών στόχων μέσω της δύναμης του μυαλού
  • Μνήμες μιας παλιάς, σχεδόν μεταφυσικής κληρονομιάς
  • Ένστικτα που χαλιναγωγούνται από την ουσία της ενότητας
  • Επιθυμία συμμετοχής στην δημιουργία ενός νέου κόσμου
  • Αφοσίωση στην εξέλιξη της κοινωνίας
  • Ανάγκη ανεξαρτησίας από τα συνήθη σεξουαλικά πρότυπα
  • Άρνηση της απογοήτευσης
  • Η δύναμη του πνεύματος
  • Επιθυμία να ενωθούμε με κάτι ανώτερο και θεϊκό 
  • Απελευθέρωση των αρνητικών επιρροών

H γεύση των επόμενων ημερών

Η μόνη όψη που κάνει η νέα Σελήνη στον χάρτη είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο και αυτό μάλιστα με κάποια μεγαλύτερη ανοχή. Το εξάγωνο δίνει υπομονή και αντοχή και το ψυχικό σθένος να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αυτή την δύσκολη περίοδο. Μας βοηθά να εστιάσουμε σε αυτό που χρειάζεται, που είναι αναγκαίο και πρακτικό και αναλαμβάνουμε την σοβαρότητα των καταστάσεων με μια υπεύθυνη στάση. Οι συμβουλές που έρχονται μέσα από ειδικούς ή από ηλικιωμένα άτομα πρέπει να ακολουθηθούν γιατί δημιουργούν την ευκαιρία εξέλιξης και προόδου και αυτό ισχύει και για τις συμβουλές ή κατευθύνσεις που δίνει αυτή την περίοδο ο κρατικός μηχανισμός.

Η νέα Σελήνη από τον δέκατο οίκο τετραγωνίζει τον καρμικό σεληνιακό άξονα που αγγίζει τον ορίζοντα του χάρτη. Είναι μια στιγμή που χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις σημαντικές σε σχέση με την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε στην ζωή μας, τόσο σε σχέση με εμάς τους ίδιους και την δική μας προσωπική εξέλιξη, όσο και σε σχέση με τους άλλους και την σχέση που έχουμε με τα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή μας ή και με την ίδια την κοινωνία γενικότερα. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι θέλουμε να μείνουμε ακίνητοι και να μην προχωρήσουμε ούτε μπρος ούτε πίσω, αλλά η αλλαγή είναι πλέον κομβικής σημασίας και οι κινήσεις και οι αποφάσεις μας επηρεάζουν πλέον όχι μόνο εμάς, αλλά και το σύνολο.

Είναι μια πολύ σημαντική νέα Σελήνη μιας και είναι η πρώτη που γίνεται μετά την εαρινή Ισημερία. Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο δυνατός Άρης στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα, γωνιακός στον έβδομο οίκο του χάρτη. Γίνονται χειρισμοί σε πολύ βαθύ επίπεδο μηχανισμών της κοινωνίας και της επενδυτικής οικονομίας με σκοπό την ριζική αλλαγή τους και το ίδιο ισχύει και για την σχέση μας με γείτονες χώρες ή με την Ευρώπη. Σε προσωπικό επίπεδο είναι μια νέα Σελήνη που μας κάνει αρκετά χειριστικούς στην σχέση μας με συνεργάτες ή σύντροφο, τόσο σε πρακτικά ζητήματα όσο και σε πιο προσωπικά και δημιουργεί εντάσεις και προστριβές ή παιχνίδια δύναμης και προσπάθεια επικράτησης.

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr ή κλείσε ένα προσωπικό ραντεβού μαζί μου για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: