8.4.20

Πανσέληνος στις 8.4.2020

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 8 του μήνα, 05:35 τα ξημερώματα. Ολοκληρώνεται στην 19η μοίρα (18ο44΄) του άξονα Κριού-Ζυγού (Σελήνη στον Ζυγό-Ήλιος στον Κριό) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα βρίσκεται παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 8-12/1, από 6-10/4, από 13-17/7, από 10-14/10 και όσοι έχουν πλανήτες από την 17η μέχρι την 21η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 2/3 και 4/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 11η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Στα μισά του κύκλου


Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 του μήνα.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

  • Υπέρβαση της αυταρέσκειας και της φιλαυτίας
  • Πάλη των υψηλών επιπέδων ενέργειας με την τάση για τεμπελιά
  • Απερισκεψία
  • Ανάληψης ευθύνης για τα κοινωνικά σφάλματα.
  • Ομαδοποίηση των επιμέρους ιδεών
  • Ανάλυση του παρελθόντος και του παρόντος μέσα από το κοινωνικό και συλλογικό πρίσμα
  • Απώλεια της συναίσθησης
  • Συνειδητοποίηση της αδελφοσύνης
  • Πρόκληση ενσωμάτωσης στα κοινωνικά πρότυπα
  • Επαναστατική παρόρμηση
  • Επιθυμία εναρμόνισης με τον φυσικό ρυθμό
  • Αναζήτηση της ουσίας του εαυτού σε σχέση με τους νόμους του σύμπαντος
  • Αναζήτηση στοιχείων ενός παγκόσμιου καρμικού κύκλου
  • Επιδίωξη πνευματικών ιδανικών
  • Άρνηση των βασικών ενστίκτων για υψηλότερα ηθικά πρότυπα
  • Άκαμπτη πειθαρχία απαιτείται για την πνευματική πρόοδο



Η γεύση των επόμενων ημερών

Η ιδιαίτερη γωνιακή σχέση των φώτων με τον Ποσειδώνα (η 150άρα της Σελήνης και το ημιεξάγωνο του Ήλιου) θέλει προσοχή και με τα τρέχοντα γεγονότα καλό θα ήταν να προσέχουμε ακόμη περισσότερο την υγεία μας Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με λοιμώξεις και αρρώστιες γενικότερα και φυσικά η θέση της Σελήνης στον όγδοο οίκο του χάρτη δεν προδιαθέτει για θετικές και ευχάριστες συνθήκες μέσα στον καινούργιο σεληνιακό μήνα…

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό παραπέμπει σε παρορμητικές και σπασμωδικές κινήσεις και δράσεις με σκοπό την ατομική ελευθερία. Σε συνδυασμό με την δύσκολη όψη της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, ενισχύεται το μήνυμα της προσοχής και δεν είναι η περίοδος καθόλου κατάλληλη για να πάρουμε ρίσκα που μπορεί να επιβαρύνουν την υγεία μας (ή ακόμη και την ‘’υγεία’’ του πορτοφολιού μας…), αλλά χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι, υπομονετικοί και προσεκτικοί.

Η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα φυσικά δεν είναι κάτι θετικό, καθώς μεγεθύνει και διευρύνει όλη αυτή την πλουτώνια κατάσταση που ζούμε και αυξάνει πέρα από τον φόβο, τις πιθανότητες να συμβεί κάτι άσχημο. Χρειάζεται προσοχή λοιπόν και από αυτή την πλευρά. Αν και όχι στις ίδιες μοίρες, η σύνοδος τετραγωνίζει την Πανσέληνο και αυτό επίσης είναι δηλωτικό του ότι είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις, απαιτητική ψυχολογικά και γεμάτη εντάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν ανά πάσα στιγμή, εξαιτίας του φόβου, μιας άκρως εγωιστικής συμπεριφοράς ή εξαιτίας μιας απόλυτης και προκατειλημμένης κοσμοθέασης.

Η σύνοδος αυτή μπορεί βέβαια να δώσει και θετικά πράγματα όπως το να μπορέσουμε να εστιάσουμε πλήρως και να δώσουμε το 100% μας για να πετύχουμε κάτι ή για να ανακαλύψουμε αυτό που είναι κρυμμένο και την αλήθεια μιας κατάστασης. Χρησιμοποιούμε την λογική και ακούμε προσεκτικά τις συμβουλές. Το εξάγωνο του Ερμή με την σύνοδο δείχνει ότι είναι περίοδος που είναι θετικό και αποτελεσματικότερο το να είμαστε συνειδητοί, να αντιλαμβανόμαστε και να κινούμαστε έξυπνα και πρακτικά. Αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικά η κίνηση και η μετακινήσεις μας, αλλά και ο τρόπος που μιλάμε και επικοινωνούμε μεταφέροντας πληροφορίες που μπορεί να επιδρούν στο διανοητικό αλλά και στον συναισθηματικό κόσμο των άλλων.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για μια πολύ γενική τάση του ζωδίου σου ή κλείσε ένα ραντεβού μαζί μου.

Ραντεβού με τον Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: