22.4.20

Νέα Σελήνη στις 23.4.2020



Στις 23 Απριλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 05:25 το ξημέρωμα, στην 4η μοίρα του Ταύρου (03ο24’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Κριό, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και βρίσκεται παρακάτω.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 22-26/1, από 21-25/4, από 25-28/7 και από 24-28/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 1η έως την 5η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 16/2 και στις 20/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 27η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;


Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου. 

Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 23 του μήνα και μέχρι τις 7 Μαΐου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.


Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • Εξέταση κινήτρων
  • Το συναίσθημα της ζήλειας ατονεί
  • Ανάγκη αυτοέκφρασης με έναν καινούργιο τρόπο, αλλαγή δημόσιας εικόνας
  • Αναζωπύρωση των διανοητικών δυνάμεων
  • Δυνατότητα αυταπάτης
  • Σύγχυση μέχρι να σταθεροποιηθεί ο έλεγχος
  • Μια προσεκτική ματιά προς τα μέσα
  • Εξέταση της σχέσης με τους άλλους
  • Επιθυμία σχέσης και συσχετισμού σε επίπεδο εσωτερικής αλήθειας
  • Συμβολή στις προσπάθειες της κοινότητας
  • Τέλος σε δισταγμούς και αμφιταλάντευση
  • Ανάληψη ευθύνης
  • Διαχείριση, συντονισμός, ηγεσία
  • Υλοποιώντας την ιδέα σε μορφή και πράξη



H γεύση των επόμενων ημερών

Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Ουρανό στον δεύτερο οίκο του χάρτη δεν είναι φυσικά καλό σημάδι, καθώς φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα και με την υλική μας ασφάλεια…
Το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον επιδεκάτειο Κρόνο σοβαρεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και φέρνει περισσότερους περιορισμούς, αν και βέβαια αυτό μπορεί να είναι καλό, δεδομένου του απρόβλεπτου και αψυχολόγητου Ουρανού. Ο συνδυασμός όμως αυξάνει σίγουρα την ανυπομονησία και πιέζει πάρα πολύ… Επομένως χρειάζεται υπομονή και να είμαστε προσεκτικοί!
Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται εκτός ορίων της εκλειπτικής, λειτουργώντας επίσης αψυχολόγητα και όχι σαν μέρος του σχεδίου μας. Παραδοσιακά δεν έχει τίτλους στον Δίδυμο και δεν βρίσκεται σε οίκο από τον οποίο καλείται να δράσει αποτελεσματικά και να επηρεάσει. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ποσειδώνα, άξονας που σχετίζεται με την ψευδαίσθηση και την αισθηματική εξαπάτηση, αναμενόμενο αυτή η νέα Σελήνη να προκαλέσει αναταραχές στις σχέσεις, καθώς η εκτός ορίων Αφροδίτη θέλει τα πράγματα διαφορετικά. Και το τρίγωνό της  με τον κύριο του χάρτη της επιτρέπει να το κάνει…

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για μια πολύ γενική τάση του ζωδίου σου ή κλείσε ένα ραντεβού μαζί μου.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Ραντεβού με τον Athan


Δεν υπάρχουν σχόλια: