20.7.20

Νέα Σελήνη στις 20.7.2020

Στις 20 Ιουλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 20:32, στην 29η μοίρα του Καρκίνου (28ο26’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερο, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται παρακάτω. 



Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 17-20/1, από 16-19/4,  από 19-22/7 και από 19-22/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 22/5 και στις 24/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην πρώτη μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 20 του μήνα και μέχρι τις 3 Αυγούστου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
 
  • Συμμετοχή στις κοινωνικές υποθέσεις με πνευματικό τρόπο και μέσα από βαθιά σκέψη
  • Ανήκουμε σε ένα σύνολο στο οποίο συνεισφέρουμε
  • Έλεγχος των ψυχικών δυνάμεων
  • Στροφή προς τα μέσα για απαντήσεις
  • Βαθιά απόλαυση των πνευματικών προσπαθειών 
  • Συνειδητοποίηση του χαμένου χρόνου στις αποφάσεις
  • Συγκερασμός της πνευματικής και υλικής πλευράς ενός ζητήματος
  • Ανάγκη να βρεθεί ισορροπία σε δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα
  • Αναγνώριση μιας καλής υπηρεσίας ή εξυπηρέτησης



Με την νέα Σελήνη να γίνεται ακριβώς απέναντι από την μοίρα που βρίσκεται ο Κρόνος, σαφώς το επόμενο διάστημα δεν είναι χαλαρό και υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί, δυσκολίες και πιέσεις. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να κρατήσουμε μια σοβαρή στάση απέναντι στα πράγματα και να προσπαθήσουμε με υπομονή και συνέπεια να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επαγγελματικά μας, αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις. 

Η ένταση της αντίθεσης που ενισχύεται από την γωνιακή τοποθέτησή της και από το ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του Κρόνου που κυβερνά και τον χάρτη για την Ελλάδα, δίνει την τάση να αντιδράσουμε κινούμενοι παρορμητικά ή να προβούμε σε υπερβολές και σε δράσεις χωρίς συνείδηση ή ηθικούς φραγμούς, κάτι που φυσικά δεν το συμβουλεύουμε, γιατί ο Ερμής που κυβερνά αυτή την νέα Σελήνη ναι μεν βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αλλά το τετράγωνό του με τον Άρη δεν υπόσχεται θετικά αποτελέσματα μέσα από μια τέτοια στάση. 

Γενικά διατηρούμε την ψυχραιμία μας, επικεντρωνόμαστε στα βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν και ασχολούμαστε με ένα πράγμα κάθε φορά, ξεκινώντας από το πιο σημαντικό στην λίστα μας. Έχουμε υπομονή, δεν αντιδρούμε στις προκλήσεις, φροντίζουμε τα οικονομικά μας και αποφεύγουμε ρίσκα κάθε είδους.  

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε για μια γενική τάση για το ζώδιό σου στο astropedia.gr ή κλείσε ένα ραντεβού με τον αστρολόγο σου για εξατομικευμένες πληροφορίες μέσα από τον χάρτη σου. 

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan 




Δεν υπάρχουν σχόλια: