10.2.21

Νέα Σελήνη στις 11.2.2021

Στις 11 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 21:05 και στην 24η μοίρα του Υδροχόου (23ο16’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και βρίσκεται παρακάτω. 



Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 9-13/2, από 11-15/5, από 13-17/8 και από 13-17/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 27/1 και στις 29/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 7η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 27 Φεβρουαρίου. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • Η απογοήτευση μας ωριμάζει
  • Εύρεση τρόπων αντιμετώπισης της αβεβαιότητας
  • Τάση προς την φύση και την φυσική κατάσταση των πραγμάτων
  • Υψηλότερη συνείδηση 
  • Συμμετοχή στα πρότυπα της κοινωνίας
  • Υλοποίηση της ατομικής συμμετοχής σε κοινωνικά ζητήματα
  • Επιθυμία για εσωτερική σοφία
  • Ανάγκη εξισορρόπησης των φυσικών ενεργειών
  • Αναζήτηση για την εκπλήρωση μέσω της τελειότητας της σκέψης
  • Επιθυμία να είμαστε βοηθητικοί
  • Χρειάζεται καλύτερος συναισθηματικός συντονισμός
  • Ανάγκη μετατροπής των αποφάσεων σε πράξεις
  • Μεγάλο αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας
  • Συνειδητή αποδοχή των προκλήσεων


H γεύση των επόμενων ημερών 

Με αυτή την νέα Σελήνη εγκαινιάζεται μια περίοδος που είναι ιδανική για καινούργια ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με την αυτοβελτίωση και με το να έχουμε επιτυχία σε προσπάθειες και σχέδια που στοχεύουν στο να κάνουμε την ζωή μας πιο όμορφη και πιο αρμονική. Το διάστημα δίνει τις ευκαιρίες να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά μας και να φέρουμε ισορροπίες στην καθημερινότητά μας. 

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού συνεχίζει και λειτουργεί βέβαια και αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε να ζούμε σε ένα κλίμα σημαντικών αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι δύσκολες, αλλά τώρα η σύνοδος Αφροδίτης-Δία μπορεί να κάνει τα πράγματα λιγότερο αγχωτικά και να αμβλύνει τις δυσκολίες και το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα δίνει τις ευκαιρίες για να δράσουμε μέσα από τα ιδανικά μας, την αγάπη και τον ανώτερο σκοπό που έχουμε, όποιος και αν είναι αυτός την δεδομένη περίοδο. 

Η σύνοδος της Αφροδίτης και το εξάγωνο του Άρη κάνουν την περίοδο πολύ καλή και ενισχυτική για τις αισθηματικές υποθέσεις και αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να βρεθεί το πρόσωπο που ψάχνουμε αν είμαστε μόνοι ή να βελτιωθεί η σχέση που έχουμε σε σημαντικό βαθμό. 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου


Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan 


Δεν υπάρχουν σχόλια: