24.4.21

Πανσέληνος 27.4.2021

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 27 Απριλίου στις 06:21 το πρωί. Ολοκληρώνεται στην 8η μοίρα (07ο06΄) του Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Σκορπιό-Ήλιος στον Ταύρο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Ταύρο, μεσουράνημα στον Αιγόκερω και βρίσκεται παρακάτω.


Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 26-30/1, από 25-29/4, από 28/7-2/8, από 28/10-2/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 5η μέχρι την 9η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 12/2 και 16/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 23η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

  • Αναζήτηση της ηθικής αξίας
  • Αντίσταση στην απληστία
  • Αναγνώριση της ανάγκης για υλική ευημερία
  • Αναζήτηση των δυνατοτήτων απόκτησης πλούτου
  • Η απόφαση γίνεται δράση
  • Βαρύ αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας
  • Συνειδητή αποδοχή των προκλήσεων
  • Εξάσκηση και ανάπτυξη των νοητικών δυνάμεων
  • Χρήση των νοητικών δυνάμεων για την βελτίωση της κοινωνίας
  • Ωφέλιμη συμμετοχή στην κοινωνία
  • Συνειδητοποίηση της αναγκαίας δράσης που πρέπει να επιτευχθεί
  • Το υποσυνείδητο συντονίζεται
  • Εντατικοποίηση των προσπαθειών διπλωματίας
  • Ανάγκη εξισορρόπησης της διπλωματίας με την δυναμική δράση
  • Η συνειδητοποίηση του ρόλου του ανθρώπου στην οικονομική δομή του παγκόσμιου εμπορίου

Η γεύση των επόμενων ημερών

Μια Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι πάντα μια περίοδος έντονης ανάγκης για ψυχική απελευθέρωση και μας κάνει να συνειδητοποιούμε το πόσο μας πονάνε οι νοητικές μας αγκυλώσεις, το πόσο μας δεσμεύουν και μας εμποδίζουν να ζήσουμε την ζωή μας με υγιή τρόπο και θετικά. Η Πανσέληνος συμβαίνει μια μέρα πριν την αναδρόμηση του Πλούτωνα και μας καλεί να δράσουμε πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο έχουμε την δύναμη μέσα μας να φέρουμε αλλαγή ή να αναλογιστούμε και να σκεφτούμε σε ποια θέματα νοιώθουμε αδύναμοι να δράσουμε ή πού/σε ποιους παραχωρούμε την δύναμή μας…

Ο κυβερνήτης της Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιό της και αυτή η αμοιβαία υποδοχή, παρότι μπορεί να τονίζει την αδυναμία δράσης σε πρακτικό επίπεδο (Σελήνη και Άρης στα ζώδια της πτώσης τους), μπορεί να αποτελέσει την κρυφή κινητήριο δύναμη που χρειάζεται για να αποκόψουμε δεσμούς και να διακόψουμε μοτίβα που μας εξασθενίζουν και μας στερούν την δύναμη για ελεύθερη και συνειδητή δράση, ενώ παράλληλα η έμφαση πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα την έννοια της αξίας και να κινηθούμε πάνω στα θέματα που εκτιμούμε και έχουν ουσιαστική αξία για εμάς. Πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν μας δίνουν τροφή, υποστήριξη και διάρκεια δεν αξίζουν και κινούμαστε με τρόπο τέτοιο ώστε να τα αποβάλουμε πλήρως από την ζωή μας. 

Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο μας δίνει άλλη μια πτυχή του θέματος καθώς όσο συνειδητοποιούμε περισσότερο την σχέση μας με το παλιό, το κατεστημένο και τα θέματα που μας προκαλούν εμπόδια και πρέπει να τα λύσουμε, τόσο αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται να κινηθούμε τώρα με σοφία και σύνεση και όχι παρορμητικά και απότομα, αλλά πρέπει να δράσουμε ψύχραιμα και με αποστασιοποίηση, διατηρώντας πάντα την μεγάλη εικόνα και κινούμενοι μέσα από το αίσθημα της γενικότερης κοινωνικής δικαιοσύνης και χρησιμοποιώντας την λογική. 

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου



Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan 


Δεν υπάρχουν σχόλια: