9.7.21

Νέα Σελήνη στις 10.7.2021

Στις 10 Ιουλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 04:16 και στην 19η μοίρα του Καρκίνου (18ο01’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στους Διδύμους, μεσουράνημα στον Υδροχόο και βρίσκεται παρακάτω. 


Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 6-11/1, από 5-9/4, από 8-12/7 και από 8-12/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 16η έως την 20η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 3/6 και στις 5/12 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 12η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 10 του μήνα και μέχρι τις 24, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • το ‘’μέσα-έξω’’, ‘’πάνω-κάτω’’ μας έχει κουράσει και υπάρχει η ανάγκη να διακόψουμε αυτό το μοτίβο
  • διαμόρφωση της προσωπικότητας πάνω σε ένα πιο πνευματικό μοτίβο
  • ειλικρινής προσπάθεια να συμμορφωθούμε με τα ένστικτα
  • προετοιμασία για την επίτευξη ενός νέου επιπέδου
  • αποδοχή της προσωρινής σύγχυσης
  • ανάγκη να συνδυάσουμε όλα τα δεδομένα
  • νευρική ένταση που φτάνει στον βαθμό της ψύχωσης
  • έντονη και εξέχουσα η ανάγκη της απελευθέρωσης 
  • φιλοδοξία για φήμη και διασημότητα
  • ανάγκη για χειροκρότημα
  • είναι αναγκαίο και επιτακτικό το να λυθούν εκκρεμότητες και να βρεθούν λύσεις
  • η έμπνευση εκδηλώνεται και η δημιουργικότητα μπαίνει στο παιχνίδι
  • η αφοσίωση είναι αναγκαία για τη διαμόρφωση της νέας κατάστασης επίγνωσης 


H γεύση των επόμενων ημερών

Όπως με κάθε νέα Σελήνη, έτσι και τώρα δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή και να αλλάξουμε ή να θέσουμε υπό εξέταση συνήθειες που έχουμε, συμπεριφορές και πεποιθήσεις ώστε να βρούμε καινούργιους τρόπους και να σημειώσουμε πρόοδο. Το ζώδιο του Καρκίνου όπου και συμβαίνει η νέα Σελήνη αναφέρεται στην ασφάλεια, την οικογένεια και την πατρίδα, θέματα που θα μας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα και γύρω από τα οποία μπορούμε ο καθένας με τον τρόπο του να φέρουμε αλλαγές και να ανανεώσουμε την πορεία μας, αλλά με τον Πλούτωνα στο αντιδιαμετρικό ζώδιο, κάθε αλλαγή που προσπαθούμε να φέρουμε και κάθε απόφαση που παίρνουμε συναντάνε σημαντικά εμπόδια από το σύστημα και την κοινωνία. Από την θετική πλευρά όμως, η θετική σχέση της νέας Σελήνης με τον Ουρανό παρέχει θετικές ευκαιρίες για ανανέωση και αλλαγή, αρκεί βέβαια να πάρουμε την απόφαση να βγούμε από την ‘‘ζώνη άνεσης’’ και να τολμήσουμε να κινηθούμε ελεύθερα και αυτοπροσδιοριστικά. 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου



Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: