22.6.21

Πανσέληνος στις 24.6.2021

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 24 Ιουνίου και στις 21:39 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 4η μοίρα (3ο27΄) του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω (Σελήνη στον Αιγόκερω-Ήλιος στον Καρκίνο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται  παρακάτω.


Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός (Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 22-266/3, από 22-26/6,  24-28/9, από 24-28/12 και όσοι έχουν πλανήτες από την πρώτη μέχρι την 5η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 17/6 και 19/12 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 26η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 10 Ιουλίου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

  • ανάληψη απόλυτης εξουσίας
  • το παιχνίδι εξουσίας οδηγεί σε βία
  • οι παρορμητικές ενέργειες επιφέρουν χάος
  • σπατάλη ηγετικών ικανοτήτων λόγω έλλειψης σοφίας μεγάλου βεληνεκούς
  • η σταθεροποίηση της βούλησης φέρνει σαφέστερη εικόνα των στόχων
  • ενισχύεται το ένστικτο της επιβίωσης και προκύπτει η ανάγκη της μη-υποχώρησης
  • η επιθυμία για βαθύτερη δεκτικότητα έρχεται στο προσκήνιο
  • επιθυμία να παρέχουμε έργο και να είμαστε χρήσιμοι
  • ανάγκη για καλύτερο συναισθηματικό συντονισμό
  • ανάγκη για σωματική δραστηριότητα για την ανάπτυξη σωματικής τελειότητας
  • αναζήτηση περιστασιακών απολαύσεων
  • αναζήτηση μεγαλύτερης έμπνευσης
  • ετοιμότητας συμμετοχής στις εξελίξεις
  • απελευθέρωση του εγώ


Η γεύση των επόμενων ημερών

Πρόκειται για μια σχετικά πιο ελπιδοφόρα και δραστήρια περίοδο σε σχέση με το παραπλανητικό κλίμα που διαμόρφωσε η έκλειψη Ηλίου που προηγήθηκε (προσοχή χρειάζεται βέβαια ακόμη καθώς η επιρροή των εκλείψεων εκτείνεται αρκετά πριν και μετά το φαινόμενο…) καθώς το εξάγωνο με τον Δία δίνει ευκαιρίες τώρα ευκαιρίες εξέλιξης,  η τύχη μας χαμογελά και εμείς κινούμαστε με γενναιοδωρία πνεύματος, αλλά και με μια πιο θετική και αισιόδοξη διάθεση γενικότερα. Η τιμιότητα έρχεται τώρα σαν αντίδοτο στα ψέματα που προηγήθηκαν και μπορούμε να εδραιώσουμε την θέση μας και να υπερασπιστούμε την αλήθεια.  

Ταυτόχρονα είναι μια θετική περίοδος για κοινωνικές επαφές και για επανασύνδεση με φίλους που έχουμε καιρό να δούμε ή ακόμη και για να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και φιλίες που θα είναι ενδιαφέρουσες και θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον σε προσωπικό ή ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Γενικότερα αυτή η Πανσέληνος είναι αρκετά εκφραστική και εκδηλωτική καθώς η Σελήνη τοποθετείται στα όρια του Ερμή και με τον πλανήτη πλέον να έχει ευθυδρομήσει, δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες τόσο για προσωπική έκφραση, όσο και για αντικειμενική δράση (ο Ήλιος στα όρια του Άρη) πάνω σε πρακτικές ιδέες και σχέδια. 

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου



Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες, Athan

Δεν υπάρχουν σχόλια: