6.9.18

Κρόνος ευθύδρομος από 6.9.2018

Καθάρισε το μυαλό σου, γιατί όλα ξεκινάνε από εκεί

Ο Κρόνος αναδρόμησε στις 18 Απριλίου στην 9η μοίρα (09ο08’) του Αιγόκερω και διέτρεξε φαινομενικά προς τα πίσω τον ζωδιακό φτάνοντας μέχρι και την 2η μοίρα (02ο32’) του ζωδίου. Στις 6 Σεπτεμβρίου γυρίζει ορθόδρομος στην ίδια μοίρα και θα χρειαστεί μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου να καλύψει ορθόδρομος πλέον τις μοίρες που διέτρεξε ανάδρομος. 

Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ο πλανήτης ευθυδρόμησε, αλλά ακόμη χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να λειτουργήσει κανονικά, βγαίνοντας εντελώς από την φάση της σκιάς του και ακόμη χρειάζονται προσοχή και παρακολούθηση θέματα που σχετίζονται με την φυσική σηματοδοσία του πλανήτη (κανόνες, όρια, πρέπει, περιορισμοί, υλικές βάσεις, ανθεκτικότητα και αντοχή), αλλά και στα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης από οικοθεσία στον χάρτη μας. 


Η περίοδος μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη ανακαλεί και με κάποιο τρόπο φέρνει εξελίξεις και κινητικότητα σε θέματα που παρουσίασαν αλλαγή, καθυστερήσεις, μπλοκαρίσματα ή εμπόδια από τις 11 Ιανουαρίου αυτού του έτους μέχρι και την αναδρόμηση του πλανήτη στις 18 Απριλίου.
Η ευθυδρόμηση του πλανήτη μας επηρεάζει όλους φυσικά, αλλά κυρίως όσους ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά φυσικά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στις πρώτες δέκα μοίρες του παρορμητικού σταυρού. 

Γεγονότα και εξελίξεις που για κάποιο λόγο πάγωσαν ή βρήκαν εμπόδια και καθυστερήσεις από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται και να ξεπαγώνουν σταδιακά, ώστε να απελευθερωθούν πλήρως μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου αυτού του έτους. 


Ο Κρόνος είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που συνδέεται με τα μαθήματα που χρειάζεται να πάρουμε και οι περίοδοι που ο Κρόνος είναι ανάδρομος είναι ακριβώς οι στιγμές που παίρνουμε τα μαθήματα που χρειαζόμαστε απανωτά και σε διπλή ή τριπλή δόση (…) ώστε να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε μετά την ευθυδρόμηση.  Είναι σημαντικό λοιπόν τώρα να κατανοήσουμε και να θυμηθούμε αυτό που μάθαμε κατά την τελευταία αναδρομή του! 


Το μεγάλο τρίγωνο Ερμή-Κρόνου-Ουρανού στον χάρτη της ευθυδρόμησης ίσως δείχνει ότι πήραμε το μάθημά μας και ότι τώρα μπορούμε πιο εύκολα να το εφαρμόσουμε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον ορθόδρομο Κρόνο είναι σαφέστατα ένδειξη βελτίωσης σε σχέση με το τετράγωνο που σχημάτιζε τον Απρίλιο ο Ερμής προς τον Κρόνο στην αρχή της αναδρόμησης του.. 

Το ευνοϊκό και βοηθητικό μεγάλο τρίγωνο έχει ένα τεράστιο δυναμικό πιθανοτήτων και ευκαιριών, αλλά χρειάζεται ταυτόχρονα μεγάλη και συνειδητή προσπάθεια από την πλευρά μας για να κάνουμε τις δυνατότητες πραγματικότητα. Σε αυτό βέβαια βοηθάνε και οι υπόλοιπες απαιτητικές όψεις του χάρτη, όπως το ταυ-τετράγωνο Σελήνης-Άρη με κορυφή την Αφροδίτη, που μας δίνουν το κίνητρο για να δραστηριοποιηθούμε. 

Σίγουρα πάντως ένα βάρος τώρα αρχίζει να φεύγει, οι καταστάσεις γίνονται πιο υποφερτές και πιο διαχειρίσιμες, η επικοινωνία και η σκέψη γίνονται πιο θετικές και μπορούμε τώρα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Το μυαλό μας είναι πιο ανοιχτό σε νέες πιθανότητες και ιδέες και παρότι ακόμη βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, όπου τίποτα δεν έχει κατασταλάξει, μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε πιο εύκολα και να τις γειώσουμε στην πραγματικότητά μας με τρόπο ρεαλιστικό και λειτουργικό. 

Για μια γενική εικόνα για το τι αλλάζει στο ζώδιό σου συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr Μην ξεχνάς όμως ότι είσαι πολύ περισσότερα από απλά το ζώδιό σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: