28.12.19

2020: Αριθμολογικές κατευθύνσεις



Γενικές τάσεις

2+0+2+0=4


Ο αριθμός 4 σχετίζεται με την τάξη, την υπευθυνότητα και την σταθερότητα. Συμβολίζει το σπίτι, την οικογένεια την φυσική πραγματικότητα και τις πρακτικές λύσεις. Είναι αριθμός εργασίας και αποτελεσματικότητας. Η νέα χρονιά λοιπόν μας καλεί να στρέψουμε την ενέργειά μας και να δράσουμε προς κατευθύνσεις που έχουν να κάνουν με την δημιουργία μιας σταθερής και καλής βάσης που θα παρέχει επιτυχία και ασφάλεια με διάρκεια και να χτίσουμε φέτος κάτι όχι εφήμερο, αλλά κάτι που μπορεί να σταθεί στο τεστ του χρόνου.

Ο αριθμός 4 περιγράφει μια διαδικασία με τρία στάδια. Στην πρώτη φάση στεκόμαστε ακίνητοι και ηρεμούμε συγκεντρώνοντας την ενέργειά μας, στην δεύτερη φάση εστιαζόμαστε και ασχολούμαστε μόνο με αυτό που έχει σημασία κάνοντας φόκους στο απαραίτητο και στην τρίτη φάση υλοποιούμε αυτό στο οποίο έχουμε εστιάσει. Η νέα χρονιά λοιπόν απαιτεί την ικανότητα εστίασης, προγραμματισμού και πειθαρχίας, αλλά και την αντοχή που χρειάζεται για να επιτύχουμε τους σκοπούς μας και να δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρά μας.  

Στην πορεία της χρονιάς θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους μας για να τολμήσουμε να μετακινηθούμε από μια περιοριστική θέση που δεν προάγει το όραμά μας και να κάνουμε αργά αλλά σταθερά βήματα με αποφασιστικότητα και κουράγιο προς μια κατεύθυνση που απαιτεί την συνειδητή συμμετοχή και την πλήρη δέσμευση στον σκοπό μας. 

20+20

Ο αριθμός 4 κάνει αναφορά στα τέσσερα στοιχεία και στις τέσσερις κατευθύνσεις, έχει λοιπόν μια σύνδεση με τον φυσικό-υλικό κόσμο και τον χώρο. Ο αριθμός 5 κάνει αναφορά στο πέμπτο στοιχείο, στην πνευματική φύση του κόσμου και στον άνθρωπο. Ο αριθμός 20 είναι το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα του 4 και του 5 και ως εκ τούτου η καινούργια χρονιά συνδέει και αναδεικνύει την σχέση του χώρου με τον άνθρωπο θέτοντας ίσως θέματα ενηλικίωσης και ωριμότητας μέσα από την συνειδητοποίηση του ότι οι αποφάσεις μας και οι πράξεις μας επηρεάζουν τον χώρο και την πραγματικότητά μας. 

Η επανάληψη του αριθμού 20 μπορεί λοιπόν να δηλώνει ότι η χρονιά είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής που χρειάζεται να παρθούν σοβαρές αποφάσεις με συνειδητότητα και είναι μια χρονιά που χρειάζεται προσαρμοστικότητα και ανακατασκευή του μοντέλου της ζωής μας. Οι εξελίξεις μπορεί να αναγκάζουν σε αλλαγές στην πραγματικότητά μας, αλλά αυτές οι αλλαγές μπορούν και πρέπει να γίνουν εφαλτήριο για να ανανεώσουμε την σκέψη μας, τα συναισθήματά μας και τον τρόπο που ενεργούμε. 

Είναι επίσης μια χρονιά μορφοποίησης καθώς ο συνδυασμός των αριθμών 2 και 0 μας φέρνει στην στιγμή που έχουμε δεχτεί πολλά ερεθίσματα τα οποία μας έχουν δημιουργήσει ανησυχία και τώρα χρειάζεται να αφομοιώσουμε τις ενέργειες που μας προσφέρονται και να δώσουμε μορφή στις ιδέες που έχουν πλαστεί μέσα μας. 

Προσωπικές τάσεις

Για να πάρεις μια εικόνα για το πώς θα λειτουργήσει η νέα χρονιά για σένα, χρειάζεται να υπολογίσεις τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου. Αυτός ο βασικός αριθμός από τον οποίο προκύπτουν οι ετήσιοι, μηνιαίοι και ημερήσιοι κύκλοι της ημερομηνίας σου, προκύπτει προσθέτοντας την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου και ανάγοντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί στις 5 Μαρτίου οποιουδήποτε έτους, τότε προσθέτεις 5+3 και καταλήγεις στο 8 που είναι ο θεμέλιος λίθος της ημερομηνίας σου. Ο αριθμολογικός κύκλος του έτους ενεργοποιείται για τον καθένα μας την ημέρα των γενεθλίων μας, άρα μέχρι τα γενέθλια μας λειτουργεί ο προηγούμενος κύκλος. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για τις κατευθύνσεις της χρονιάς μέσα από τον θεμέλιο λίθο σου.

Θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο και εξατομικευμένο;
Κλείσε μια συνεδρία μαζί μου

Δεν υπάρχουν σχόλια: