7.5.20

Πανσέληνος στις 7.5.2020

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 7 Μαΐου, στις 13:45 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 18η μοίρα (17ο20΄) του άξονα Ταύρου - Σκορπιού (Σελήνη στον Σκορπιό-Ήλιος στον Ταύρο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Ταύρο και βρίσκεται παρακάτω.



Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 4-8/2, από 5-9/5, από 8-12/8, από 8-12/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 15η μέχρι την 19η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 1/2 και 5/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 12η μοίρα του άξονα Λέοντα - Υδροχόου. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.  

Στα μισά του κύκλου 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 22 του μήνα.

                          

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο 

  • Αποδοχή του ρόλου στο μεγαλύτερο σχέδιο
  • Αφήνουμε κατά μέρος την βασική μας φύση
  • Ανάγκη να αποκτήσουμε νέες γνώσεις
  • Προσπάθεια να απαλλαγούμε από τα χρέη, κυριολεκτικά και μεταφορικά
  • Αναζήτηση απλότητας
  • Μετριάζουμε τις επιθυμίες μας μέσα από την ικανότητά μας να επιτυγχάνουμε
  • Ξεπερνάμε το εγώ μας και τις σκέψεις μεγαλείων
  • Λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας
  • Είμαστε αποδοτικοί και ικανοί να βοηθήσουμε και άλλους πέρα από τον εαυτό μας
  • Επιτυχία σε ένα νέο επίπεδο
  • Αποδοχή της προσωρινής σύγχυσης
  • ανάγκη συγκέντρωσης όλων των δεδομένων 
  • Επιθυμία ηγεσίας, ανάγκη να μάθουμε να είμαστε και υπάλληλοι
  • Απογοήτευση από την αδυναμία να μπορούμε να λειτουργούμε αυτόνομα και ξεχωριστά

Η γεύση των επόμενων ημερών

Κάθε Πανσέληνος συνδέεται και φωτίζει τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά την προηγούμενη νέα Σελήνη. Η νέα Σελήνη στις 23/4 είχε σαν ενεργό στοιχείο την δυναμική του Κρόνου σε τετράγωνο με τον Ουρανό και επομένως την δυναμική μια αλλαγής που είναι δύσκολη, προκαλεί αρνητικά συναισθήματα και φέρνει περιορισμούς. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωτίζει με πιο θετικό τρόπο αυτό που προηγήθηκε και βοηθά στην ίαση και στην επανένταξή μας κοινωνικά και όχι μόνο…

Το σαβικό σύμβολο – εικόνα της 18ης μοίρας του Ταύρου είναι: ‘’Μια γυναίκα βγάζει μια παλιά τσάντα σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο για να πάρει ήλιο και αέρα’’. Ο συμβολισμός έχει να κάνει με την ανάγκη να καθαρίζουμε συχνά τον εαυτό μας από παλιές συνήθειες και υπάρχοντα που έχουν συσσωρευτεί με τον καιρό και που δημιουργούν στασιμότητα στην ζωή μας. Ο αέρας και ο ήλιος είναι πολύ αρμοστά σύμβολα-ενέργειες, ειδικά για αυτή την περίοδο και μετά από όσα ζήσαμε τον τελευταίο καιρό. 

Είναι μια Πανσέληνος βαθιάς μεταμόρφωσης σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως στο πρακτικό, λειτουργικό και καθημερινό επίπεδο και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε πλέον την ζωή μέσα από την εφαρμογή των αποφάσεων μας. Είναι μια Πανσέληνος ψυχαναλυτική, που φέρνει στην επιφάνεια μνήμες και μας τρέπει σε δράση με σκοπό και νόημα. Μια Πανσέληνος που καθαρίζει, ανανεώνει και με το φως της φωτίζει το σκοτάδι.

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Συνέχισε την ανάγνωση στο astropedia.gr για μια πολύ γενική τάση με βάση το ζώδιο ή κλείσε ένα ραντεβού μαζί μου για μεγαλύτερη εμβάθυνση σε αυτό που σε απασχολεί. 

Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους και όλες!

     Συνεδρίες 






Δεν υπάρχουν σχόλια: