19.6.18

Ανάδρομος Ποσειδώνας 19.6-25.11.2018

Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται για φέτος ανάδρομος από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου διανύοντας το ζωδιακό μήκος από την 17η μοίρα (16ο29’) έως την 14η μοίρα (13ο41’) των Ιχθύων.


Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα αυτούς που έχουν γεννηθεί από 5-8/3, από 5-8/6, από 7-10/9 και από 7-10/12. Επίσης θα επηρεάσει όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημείο (ωροσκόπο, μεσουράνημα) από την 13η έως την 16η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. 

Η αναδρόμηση του Ποσειδώνα μας παραπέμπει σε μια περίοδο κατά την οποία η διαίσθηση και η ψυχική ευαισθησία οξύνονται και μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ περισσότερα από όταν ο πλανήτης είναι ευθύδρομος, καθώς τώρα οι προσλαμβάνουσές μας αλλάζουν. Η οπτική που έχουμε επάνω στα πράγματα διαφοροποιείται λόγω του ότι η αντίληψη και η εσωτερική θέαση των καταστάσεων αλλάζει παρέχοντάς μας περισσότερες διαισθητικές πληροφορίες. Ακόμη και ο τρόπος που λειτουργούν οι αισθήσεις μας διευρύνεται και οξύνεται και μπορούμε να αντιληφθούμε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν ασύλληπτα και διέφευγαν της αντίληψής και της κατανόησής μας. 

Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε και να αντιμετωπίσουμε με κάποιο τρόπο τα θέματα που εμφανίζονται διαισθητικά ή όχι κατά την διάρκεια της ανάδρομης περιόδου του Ποσειδώνα, γιατί αργότερα τα ίδια θέματα θα εμφανιστούν με δυσκολότερο τρόπο, όταν ο πλανήτης ευθυδρομήσει. Αυτή την περίοδο λοιπόν, εργαζόμαστε σε εσωτερικό επίπεδο, ώστε να μην απογοητευτούμε σε εξωτερικό επίπεδο αργότερα. 



Κατά την συγκεκριμένη αναδρόμηση χρειάζεται:
  • προσοχή στην συναισθηματική δράση και τις αποφάσεις μας
  • προσαρμογή μέσα από εξέταση της υποκειμενικής αντίληψης στο αντικειμενικό καλό
  • αποφασιστικότητα, σιγουριά και ατομική δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε ξεκάθαρα και χωρίς εγωκεντρισμό τις σχέσεις μας και τα συναισθηματικά ζητήματα
  • μείωση των επιθυμιών και προσαρμογή της φαντασίας στην πραγματικότητα 

Συνέχισε στο astropedia.gr για να πάρεις μια γενική κατεύθυνση για το ζώδιό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: